Hot Post

6/recent/ticker-posts

Amazon Quiz 7th November 2019 Answers Win Exciting Prizes



How To Participate In Amazon Quiz 1st November – 

1. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign In To The Amazon App.
3. Go To Home Page & Scroll Down Then You Will See “Amazon Quiz 1 November” Banner, Tap On It.
Or Open This Link- Amazon Daily Quiz
4. Now Just Tap On Start Tab To Play The Quiz

Amazon Quiz 7th November 2019 Answers Win ₹5000 Pay Balance





1. She was the first woman to win a Nobel prize, is the only woman to win the Nobel prize twice, and is the only person to win the Nobel prize in two different scientific fields. She was born on this day (7 November) in 1867. Who is she?

Ans.- Marie Curie

2.  In which country would you find North Cape, the northernmost point in Europe that can be accessed by car?

 Ans. Norway

3. Which of the following acids is used in a battery?

Ans. sulfuric acid

4. If you compete in a race and overtake the 4th person, which position would you find yourself in?

Ans. 4th

5. In international Morse code, which English alphabet is represented by the shortest/smallest code, a single dot?

Ans. E



Amazon Quiz 1 November 2019 – Win Samsonite Polycarbonate Suitcase

Q1 – Today, 1st November Is Celebrated As The Formation Day Of Which South Indian State?

Ans – Karnataka

Q2 – Today, 1st November Is The Birthday Of An Indian Actress Who Won The Miss World 1994 Pageant. Who Is This Actress?

Ans – Aishwarya Rai

Q3 – In Terms Of Population, Which Is The Smallest Continent?

Ans – Antarctica

Q4 – Bhatiali’ Is The Folk Music Of Which State?

Ans – West Bengal

Q5 – What Is The National Currency Of Albania?

Ans – Lek



CONTEST AND DETAILS & HOW TO ENTER:


1. This Contest Will Commence On 7 November From 08:01 A.M. (IST) To 12:00 P.M. (IST) (“Contest Period”)

2. In Order To Be Eligible For The Contest, During The Contest Period You Must Sign-In To Or Sign-Up From An Account On The Amazon.In App (“Amazon.In App”).

3. Once You Have Signed-In To The Amazon.In App, You Can Participate By Navigating To The Page Where 5 (Five) Questions Will Be Posted During The Entire Contest Period.

4. Thereafter, If You Answer All The Quiz Questions Correctly, You Will Be Entitled For A Lucky Draw Which Will Be Carried Out Amongst Participants Who Have Answered That Particular Question Correctly.
5. The Draw Of Lots Will Be Carried Out During The Contest Period For The Questions And A Total Of 1 Participant Will Be Selected As Winners By A Random Draw Of Lots.
6. The Declared Winner(S) Will Be Eligible For Winning” Exciting Prizes ” (Hereinafter Referred To As “Prize(S)”).

Post a Comment

0 Comments